Π.Παπακωνσταντίνου: Οι οριακές καταστάσεις για την Ε.Ε.

Πηγή: neakriti.gr
Οι εκλογές στη Βαυαρία με την καθίζηση του ακραίου κέντρου, η άνοδος της ακροδεξιάς, το Brexit, η κατάσταση στην Ιταλία και η αμφισβήτηση αλλά όχι ενιαία των πολιτικών του ευρω-ιερατείου δημιουργούν μια οριακή εικόνα και στην Ευρωζώνη.

Την ίδια ώρα το πολιτικό κέντρο των αποφάσεων, η Γερμανία της Μέρκελ, βρίσκεται σε εξαιρετικά μουδιασμένη κατάσταση, λέει ο αρθρογράφος στην Καθημερινή Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Οι εξελίξεις στα Σκόπια μπορούν να παράγουν πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα, αφού κατά την εκτίμηση του Π.Παπακωνσταντίνου η κυβέρνηση δεν μπορεί να τραβήξει μετά την άνοιξη χωρίς προσφυγή στις κάλπες. Η απελευθέρωση Μπράνσον στη Τουρκία, συνιστά ανακωχή κι όχι εξομάλυνση των σχέσεων ΗΠΑ- Ερντογάν, κατέληξε μιλώντας στο Γιώργο Σαχίνη και στον 98,4.

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ