γάζα

Νέα βίντεο αποδεικνύουν την πραγματοποίηση γενοκτονίας από το Ισραήλ

Σύμφωνα με αρκετούς αναλυτές και δημοσιογράφους ένας από τους λόγους για τους οποίους το Ισραήλ φοβόταν να διακόψει έστω και για λίγες ώρες τον συνεχή βομβαρδισμό της Γάζας ήταν ότι θα επέτρεπε σε εξωτερικούς παρατηρητές να καταγράψουν το μέγεθος της σφαγής που πραγματοποιεί.

Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν είναι πραγματικά φρικιαστικές καθώς αποδεικνύουν ότι το Ισραήλ πραγματοποιεί carpet bombing κατοικημένων περιοχών το οποίο δεν φαίνεται να έχει σημειωθεί σε άλλη σύγκρουση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι εικόνες διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το Ισραήλ πραγματοποιεί επιθέσεις εναντίον στόχων της Χαμάς και δείχνουν ότι μοναδικός στόχος είναι να προκληθούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού.

Ήδη εδώ και εβδομάδες ο ΠΟΥ ανέφερε ότι το Ισραήλ σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα παιδί ανά δέκα λεπτά, ρυθμός ο οποίος δεν έχει παρατηρηθεί σε καμία άλλη σύγκρουση τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Παλαιστίνιος δημοσιογράφος και αναλυτής Μοχάμεντ Σεχάντα συγκέντρωσε αρκετές από αυτές τις εικόνες σε ένα thread που ανάρτησε στο X (πρώην Twitter).

Εκτός από τις ισοπεδωμένες περιοχές που εκτείνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, στα βίντεο παρουσιάζεται και η κατάσταση στα νοσοκομεία με άταφα πτώματα που σαπίζουν στους δρόμους αλλά ακόμη και ένα απανθρακωμένο έμβρυο, η μητέρα του οποίου δολοφονήθηκε από το κράτος του Ισραήλ.

(Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλο το Thread)

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ