Τουλάχιστον 45.000 άτομα δήλωσαν στο facebook ότι θα πυροβολήσουν τον τυφώνα Ιρμα τη στιγμή που το υπουργικό συμβούλιο διέταξε έκτακτη... προσευχή.

«Μην πυροβολείτε τον τυφώνα»… προειδοποιεί η αστυνομία της Φλόριντας

Ένα χιουμοριστικό κάλεσμα στο facebook το οποίο ζητούσε από τους κατοίκους της Φλόριντας να πάρουν τα όπλα τους για να σταματήσουν τον τυφώνα Ίρμα, προκαλεί νέο πονοκέφαλο στην τοπική αστυνομία καθώς αρκετοί οπλοφόροι… το πήραν σοβαρά.

Η αστυνομία στην κομητεία του Πάσκο εξέδωσε μια εξίσου χιουμοριστική ανακοίνωση στο twitter με την οποία εξηγούσε ότι οι σφαίρες δεν μπορούν να σταματήσουν τον τυφώνα ενώ μπορεί να προκαλέσουν νέους κινδύνους. Το σχόλιο συνοδευόταν από γράφημα με τον τίτλο “οι σφαίρες επιστρέφουν”

Περισσότερα από 43.000 άτομα είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στον event ενώ αρκετοί άρχισαν να ανεβάζουν selfies όπου φαίνονται να περιμένουν τον τυφώνα με όπλα στα χέρια.

Ο 22χρονος Ράιον Έντουαρντς, που δημιούργησε το event στο facebook, δήλωσε ότι το έκανε από βαρεμάρα, για να περάσει την ώρα του.

Η καλύτερη απάντηση πάντως ήρθε από ένα χρήστη του ίντερνετ που προειδοποιούσε ότι αν αρχίσουν να πυροβολούν τον τυφώνα ενδέχεται να τον… εκνευρίσουν. Άλλοι πρότειναν να χρησιμοποιήσουν φλογοβόλα ή να αρχίσουν να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.

Ο πιο γελοίος όλων όμως ήταν για άλλη μια φορά ο ένοικος του Λευκού Οίκου που προτίμησε να αντιμετωπίσει τον τυφώνα βάζοντας όλο το υπουργικό συμβούλιο να προσευχηθεί.

τραμπ ίρμα προσευχή

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ