λαγός χρυσή αυγή

Ικανοποίησαν αμέσως το αίτημα του ναζιστή, εγκληματία Γιάννη Λαγού

Ούτε μια μικρή λιγούρα δεν πρόλαβε να αισθανθεί από την απεργία πείνας που πραγματοποιούσε ο ναζιστής κατάδικος Γιάννης Λαγός αφού, σύμφωνα με δηλώσεις του, η εισαγγελία των φυλακών Δομοκού έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημά του να εκφωνήσει ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όπως αναφέρει η Μαρία Ψαρά στην Εφημερίδα των Συντακτών «Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής θα απασχολήσει περίπου 20 άτομα για τη μεταγωγή του από και προς το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Οι πάνοπλοι αστυνομικοί που θα τον συνοδεύουν θα πρέπει να λάβουν ειδική άδεια από τον Πρόεδρο της Ευρωβουλής προκειμένου να εισέλθουν στο κτίριο, το οποίο λειτουργεί υπό καθεστώς πρεσβείας και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οπλισμένους άνδρες».

Στην χώρα της δυναστείας Μητσοτάκη/Μπακογιάννη φαίνεται ότι οι ναζιστές έχουν διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τα δίκαια αιτήματα τόσων άλλων απεργών πείνας στις ελληνικές φυλακές. Και αυτή τη φορά δεν παρενέβησαν ούτε ξένες πρεσβείες για να πιέσουν την δικαιοσύνη ούτε κανένας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ