καϊλή καρανίκας

Η πεντάμορφη και το «τέρας» της πολιτικής προπαγάνδας

Αναδημοσιεύουμε από το facebook του Elikas Helix

«Η Εύα Καϊλή είναι αναμφισβήτητα όμορφη, ακόμα κι αν σε αρκετούς είναι αντιπαθής. Κατάφερε να αναρριχηθεί στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας με μοναδικό προσόν την εξωτερική της εμφάνιση, την οποία δεν δίστασε να πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορούσε. Γιατί από μυαλό δεν σκίζει η κοπέλα, ούτε διακρίνεται για το ήθος της. Απόδειξη το ότι πριν από λίγο καιρό έγινε ρεζίλι ισχυριζόμενη ότι ο παππούς της δολοφονήθηκε από κομμουνιστές, μόνο που τελικά δεν ήταν παππούς της και δεν δολοφονήθηκε από κομμουνιστές.

Χθες απασχόλησε και πάλι τη δημοσιότητα με αφορμή μια ατάκα της για τους “τεμπέληδες” που ζουν με επιδόματα, αντί να ανήκουν στην “παραγωγική Ελλάδα” της αστραφτερής μυκονιάτικης γκλαμουριάς. Όπως η ίδια και ο απατεώνας Μηλιώνης της Energa ας πούμε.

Ο Νίκος Καρανίκας από την άλλη δεν αποτελεί πρότυπο ομορφιάς, είτε τον συμπαθεί κανείς είτε όχι. Τα πεταχτά του αυτιά και οι αστείες του γκριμάτσες τον έχουν κάνει εύκολο στόχο για την αντιπολίτευση, και τον έχουν ταυτίσει με ένα σωρό βλακώδη στερεότυπα για το πόσο άχρηστοι και ανίκανοι είναι οι σημερινοί κυβερνώντες, που διορίζουν σε θέσεις ευθύνης τα φιλαράκια τους από το ελεύθερο κάμπινγκ. Άσε που είναι αρνητής στράτευσης και υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης…

Τεμπέλης δεν ξέρω αν είναι ο άνθρωπος, εκτός αν η τεμπελιά κρίνεται αποκλειστικά με βάση τον χρόνο που αφιερώνει κανείς για να χτενίσει τα μαλλιά του. Ούτε το ήθος του μπορώ να κρίνω, αν και απ’ όσο ξέρω δεν έχει πιαστεί ποτέ να λέει χονδροειδή ψέματα.

Ο Καρανίκας δεν ζει με χαριστικά επιδόματα βέβαια, μετακλητός υπάλληλος που παίρνει έναν μισθό 1.200 ευρώ καθαρά είναι. Ενδεχομένως να μην έχει τα προσόντα ούτε για αυτό. Η ατάλαντη παρουσιάστρια και συνοδός πλουσίων σε μπουζουκοβραδιές Καϊλή σίγουρα δεν έχει τα προσόντα για να παίρνει 18 χιλιάρικα ως ευρωβουλευτής πάντως. Κι ας την ψήφισε κόσμος επειδή είναι φωτογενής και την προώθησαν τα κανάλια και τα κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η “ωραία” επέλεξε το “τέρας” για να επιτεθεί σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από κρατική βοήθεια προκειμένου να μην πεθάνουν από πείνα. Ο “αναρχοάπλυτος” Καρανίκας είναι η εικόνα με την οποία θέλει να τους εξομοιώσει, σε αντιδιαστολή με τη δική της λαμπερή εικόνα ενός επιτυχημένου και διαπλεκόμενου τίποτα».

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ