Η αυτοκρατορία της σκόνης

Το τέταρτο επεισόδιο, που προβλήθηκε στο ATTICA TV την Παρασκευή 19 Απριλίου, έχει τον τίτλο «Η αυτοκρατορία της σκόνης» και σε αυτό συναντάμε τρεις ανθρώπους που υπόσχονται να αποκρυπτογραφήσουν την πολιτική και οικονομική ιστορία της σκόνης.

Μπορεί μερικοί κόκκοι σκόνης να έχουν καταγράψει την ιστορία της ανθρωπότητας – από το θάνατο θεών και ανθρώπων στην Τροία μέχρι την άνοδο και την πτώση των μεγαλύτερων αυτοκρατοριών;

Με αφετηρία ένα περίεργο σημάδι στην οροφή του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού σταθμού του Μανχάταν ταξιδεύουμε από το Westminster Hall στο Λονδίνο μέχρι τη Γροιλανδία και πίσω στην Αμερική για να διηγηθούμε συναρπαστικές και σκονισμένες ιστορίες από ορισμένα από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα των τελευταίων αιώνων.

Το INFOWAR του Αρη Χατζηστεφάνου, ένα από τα παλιότερα ελληνικά podcast, επέστρεψε στην τηλεόραση. Σε κάθε επεισόδιο μια φαινομενικά απλή παρατήρηση από τη ζωή στη Νέα Υόρκη μετατρέπεται σε έναυσμα για την ανάλυση κρίσιμων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών φαινομένων που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. 

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Έρευνα Χρήστος Αβραμίδης. Διεύθυνση φωτογραφίας: Θάνος Τσάντας. Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Πρωτότυπη μουσική: Ερμής Γεωργιάδης.
Αποκλειστικά από το Attica TV, σε πρώτη προβολή τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και σε επανάληψη το Σάββατο στις 20:00.

Δείτε το τέταρτο επεισόδιο του τηλεοπτικού INFO-WAR εδώ:

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ