Ένα άγαλμα (του Λένιν) με θυμήθηκε

Από την Παρασκευή 22 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή μεσάνυχτα, το INFO-WAR επιστρέφει στους τηλεοπτικούς σας δέκτες ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια. Το τρίτο επεισόδιο, που προβλήθηκε στο ATTICA TV την Παρασκευή 5 Απριλίου, έχει τον τίτλο «Ένα άγαλμα (του Λένιν) με θυμήθηκε».

Ποιος έστησε ένα άγαλμα του Λένιν στο Μανχάταν; Τι σχέση έχει η τηλεοπτική σειρά Ντιούκς με την Κου Κλουξ Κλαν και τον Μπάστερ Κίτον; Πώς η ανατροπή ενός αγάλματος στη Νέα Υόρκη σηματοδότησε τη γέννηση του αμερικανικού κράτους και γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν κατάφερε να απομακρύνει το άγαλμα ενός Αμερικανού προέδρου;

Στο τρίτο επεισόδιο του INFOWAR, αποκλειστικά στο Attica TV, o Άρης Χατζηστεφάνου μας εξηγεί πώς η κατασκευή αλλά και η ανατροπή μνημείων και αγαλμάτων φέρνει στο φως τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά κάθε χώρας.

Από την Αθήνα ο Χρήστος Αβραμίδης παρουσιάζει την πολυτάραχη ιστορία του αγάλματος του Τρούμαν αλλά και τη σχέση της χώρας με τα δικά της μνημεία.

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Διεύθυνση φωτογραφίας Θάνος Τσάντας. Οργάνωση παραγωγής Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Πρωτότυπη μουσική Ερμής Γεωργιάδης.

Δείτε το τρίτο επεισόδιο του τηλεοπτικού INFO-WAR εδώ:

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ