Ένα νέο παιχνίδι ρουφιανιάς πρέπει να παίξουν οι υπάλληλοι της Amazon για να κλείσει καλά η χρονιά

Η Amazon εγκαινιάζει το παιχνίδι του… ρουφιάνου

Πηγή: lavoixdunord.fr
Η Amazon γιορτάζει το τέλος της χρονιάς, που συμπίπτει και με την κορύφωση της δραστηριότητάς της, εγκαινιάζοντας ένα παιχνίδι ρουφιανιάς για τους υπαλλήλους της.

Οι παίκτες-υπάλληλοι στις εγκαταστάσεις της Amazon στη Γαλλία κερδίζουν πόντους όταν αναφέρουν τους συναδέλφους τους, κυρίως ανώτερους, που δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας. Το παιχνίδι λέγεται Safety Fun Game και διαρκεί από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Με μικρά αφισάκια η εταιρεία καλεί τους υπαλλήλους να αναφέρουν τους άλλους εργαζόμενους μέσα σε αυτό το διάστημα, για να κερδίσουν θετικούς πόντους.

Το παιχνίδι είναι απλό: Όποιος θέλει να συμμετάσχει, δεν έχει παρά να συμπληρώσει τα στοιχεία του και τα στοιχεία του ανώτερου που θέλει να καταγγείλει και να εξηγήσει ποιούς ακριβώς κανόνες δεν τήρησε. Όσο περισσότερους θετικούς πόντους συγκεντρώσει κάποιος, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει ένα δώρο.

Η εταιρεία αρνείται ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι αλληλο-κατηγορίας. Το παρουσιάζει σαν μια ομαδική διαδικασία βελτίωσης με πρόσχημα την ασφάλεια, η οποία, όπως λέει, είναι πρώτη της προτεραιότητα.

Amazon

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ