φασισμός

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε: Ξεκινάμε μοντάζ…

Εδώ και λίγες ημέρες η ομάδα του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε ξεκίνησε το μοντάζ του νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε λίγους μήνες… νεότερα για την ακριβή ημερομηνία σύντομα.

Το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αν και η αγριότητα των πολιτικών και των επιχειρηματιών που φλερτάρουν με το φασισμό και την άκρα δεξιά μας αναγκάζει να προσθέτουμε συνεχώς μικρές πινελιές.

Όσο σκληραίνουν της στάση τους τόσο πιο αποφασισμένοι γινόμαστε να συγκρουστούμε μαζί τους σε όλα τα επίπεδα.

Τα μηνύματα από όλη την Ευρώπη, για τη συμπόρευση του λεγόμενου “εξτρεμιστικού κέντρου” με την άκρα δεξιά είναι περισσότερο από ανησυχητικά και θα καταγραφούν στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Άλλο τόσο ενθαρρυντικά όμως είναι και τα μηνύματα όσων οργανώνονται για να νικήσουν το Μεσαίωνα.

Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε κατάφερε ήδη να στείλει ένα μήνυμα και να προκαλέσει το ενδιαφέρον ανθρώπων και οργανώσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσα από συνεντεύξεις σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ομάδες ξένων δημιουργών έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να ετοιμάσουν τους εκδοχές ντοκιμαντέρ για το τι συμβαίνει στις δικές τους χώρες βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα πανευρωπαϊκό αντιφασιστικό δίκτυο.

Εμείς ξεκινήσαμε όπως είπαμε τα πρώτα στάδια του μοντάζ έχοντας ολοκληρώσει σημαντικό τμήμα των γυρισμάτων.

Και αυτό το χρωστάμε αποκλειστικά στη βοήθεια εκατοντάδων ανθρώπων από την Ελλάδα, την Κύπρο και ολόκληρη την Ευρώπη.

Δεν μπορούμε στο σημείο αυτό να αναφέρουμε όλους τους «συμπαραγωγούς» μας, όπως θα κάνουμε με την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ. Θέλαμε όμως να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται», που οργάνωσε πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης πριν από τα Χριστούγεννα – δίνοντας το έναυσμα για παρόμοιες εκδηλώσεις και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Συγκινητική ήταν επίσης η συνεισφορά του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αμαρουσίου, του Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Ν. Ρεθύμνου, του Δικτύου χωρίς μεσάζοντες Ρεθύμνου της Κινηματογραφικής ομάδας του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αριστοτέλης και πολλών ακόμη ομάδων.

Ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς σε όλα τα επίπεδα αλλά από την πρώτη στιγμή μας κάνατε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μας βοηθήσετε είναι πολλοί. Στη σελίδα μας μπορείτε να βρείτε όλα τα banner που μπορείτε να τοποθετήσετε στα site σας αλλά και τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μας τρέιλερ.

Ευχαριστούμε
Η ομάδα δημιουργών του DEBTOCRACY, CATASTROIKA και ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε
 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χατζηστεφάνου)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ