Εκδηλώσεις για την επέτειο γέννησης του Κουβανού επαναστάτη Χοσέ Μαρτί

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί η Πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα οργανώνει τελετή απόδοσης τιμής στην προτομή του Χοσέ Μαρτί, η οποία βρίσκεται στο πάρκο της οδού Μιχαλακοπούλου, απέναντι από τον αριθμό 52, στα Ιλίσια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για να αποτίσει έναν εγκάρδιο φόρο μνήμης και τιμής στα 171 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου επαναστάτη, εθνικού ήρωα και απόστολου της κουβανικής ανεξαρτησίας, που συμπληρώνονται στις 28 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοσέ Μαρτί» – Αλληλεγγύη με την Κούβα διοργανώνει γλέντι για το καλωσόρισμα της Νέας Χρονιάς και με αφορμή την επέτειο της Νίκης της Κουβανικής Επανάστασης και της γέννησης του Χοσέ Μαρτί.

Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 2:00 το μεσημέρι, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο «Το Μονοπάτι» (Ακακιών 5 & Δροσιάς, Νέο Ηράκλειο Αττικής, 400 μέτρα από τον Σταθμό ΗΣΑΠ «Ηράκλειο»).

Συμμετέχει και χαιρετίζει ο Πρέσβης της Κούβας, Αραμίς Φουέντες Ερνάντες, ενώ θα υπάρξει πλούσιο φαγητό, ποτό, γλυκό, ζωντανή μουσική, χορός κατά βούληση.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε εξασφαλίστε απαραίτητα πρόσκληση (22€) από πριν σε επικοινωνία με το σύλλογο στο email [email protected] ή στο messenger www.facebook.com/josemarti.gr.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ