Βενεζουέλα

Άρης Χατζηστεφάνου: Οι πραγματικές διαστάσεις της κρίσης της Βενεζουέλας

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, ο Άρης Χατζηστεφάνου ανέλυσε τις πραγματικές διαστάσεις της πολυεπίπεδης κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης στη Βενεζουέλα, παραθέτοντας μια εικόνα εντελώς διαφοροποιημένη από αυτήν που σκόπιμα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Τόνισε ότι οι κινήσεις των ΗΠΑ στηρίζονται στο δεδομένο της πολυδιασπασμένης αντιπολίτευσης και, ως εκ τούτου, η λύση που προκρίνουν δεν είναι οι εκλογές, αλλά η πτώση του Μαδούρο. Ωστόσο, όπως αναφέρει, ο Μαδούρο έχει ισχυρές δυνάμεις που συσπειρώνονται γύρω του, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πτώση του ακόμα και αν η αντιπολίτευση πορσπαθήσει να αλλάξει το καθεστώς, με την ωμή παρέμβαση των ΗΠΑ.

Ο Άρης Χατζηστεφάνου ανέλυσε ακόμη τις βαθύτερες αιτίες στο πάζλ της Λατινικής Αμερικής, κυρίως δε στάθηκε στο γεγονός ότι η Βενεζουέλα ήταν μία χώρα που θέλησε να χρησιμοποιεί στις συναλλαγές της για το πετρέλαιο δικό της νόμισμα και όχι το δολάριο.

Και όλα αυτά στο πλαίσιο του νέου ντοκιμαντέρ Make the economy scream για τη Βενεζουέλα το οποίο βρίσκεται στα τελευταία στάδια της παραγωγής του και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο στο κοινό.

 

Οι συμπαραγωγοί, που συνεχίζουν να ενισχύουν τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ, θα λάβουν πρώτοι κωδικούς για να το παρακολουθήσουν δωρεάν μόλις ολοκληρωθεί.

Ενισχύστε την παραγωγή:
Bank Account
Piraeus Bank
(Kyriakos Chatzistefanou)
ΙΒΑΝ:GR 40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

*Στείλτε μας μήνυμα εάν ΔΕΝ θέλετε να εμφανίζεται το όνομά σας στους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ ή εάν θέλετε να σας ταχυδρομήσουμε τη νόμιμη απόδειξη. Εάν προτιμήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε, εάν θέλετε, τα στοιχεία σας και το e-mail σας για να σας στείλουμε τους κωδικούς με τους οποίους θα παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ