Ανώτατο στέλεχος των Δημοκρατικών αποκάλυψε τον μηχανισμό με τον οποίο απέκλεισαν τον Σάντερς από το χρίσμα για την προεδρία.

Αποκαλύφθηκε το «δημοκρατικό πραξικόπημα» για την απομάκρυνση του Σάντερς

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τους μηχανισμούς που χρησιμοποίησε η Χίλαρι Κλίντον και ο σκληρός πυρήνας των Δημοκρατικών, ώστε να μην λάβει το χρίσμα για την προεδρία ο προοδευτικός υποψήφιος Μπέρνι Σάντερς, έφερε στο φως ανώτατο στέλεχος του κόμματος.

Η Ντόνα Μπραζίλ, με κείμενό της στο Politico, αποκαλύπτει μυστική συμφωνία μεταξύ την Εθνικής Επιτροπής του κόμματος και  ιδρύματος της οικογένειας Κλίντον με την οποία η Χίλαρι  ουσιαστικά ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών του κόμματος ήδη από το 2015.

Μέσω σύνθετων διευθετήσεων, που αφορούσαν το χρέος 24 εκατομμυρίων δολαρίων του Δημοκρατικού Κόμματος, η Κλίντον αναδείχθηκε απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού σχεδόν 15 μήνες πριν λάβει και επισήμως το χρίσμα για να διεκδικήσει την προεδρία.

Η Κλίντον μέσω των δικών της συνεισφορών προσέφερε στο κόμμα σανίδα σωτηρίας για το κολοσσιαίο χρέος που είχε αφήσει ο Ομπάμα. Στη συνέχεια όμως χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για την δική της προώθηση αποκλείοντας τον Μπέρνι Σάντερς από την κούρσα για την προεδρία.

Παρόμοιες καταγγελίες είχαν έρθει στην επιφάνεια όταν Ρώσοι χάκερ δημοσιοποίησαν χιλιάδες e-mail από το γραφείο της Χίλαρι Κλίντον. Τώρα αρκετοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που εξηγεί την υστερική σταυροφορία που έχει εξαπολύσει το στρατόπεδο της Κλίντον και το Δημοκρατικό Κόμμα για την υποτιθέμενη εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

Ο ίδιος ο Σάντερς είχε καταγγείλει πολλές φορές ότι η διαδικασία επιλογής του υποψηφίου ήταν «στημένη» από την αρχή.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ