Η Σπυράκη βγάζει ανακοινώσεις και για του ψύλλου το πήδημα

Ένα συνδυασμό από το ήθος νυχτερινού δελτίου ειδήσεων, σε 140 χαρακτήρες των tweet που γράφει ο Μουρούτης, θυμίζουν πλέον οι ανακοινώσεις που εκδίδει η Μαρία Σπυράκη για τη ΝΔ.

Σε μια από τις τελευταίες τις παρεμβάσεις έγραψε μόλις 19 λέξεις: «Ο κ. Τσίπρας δεν παίζει μόνο με την Ευρώπη. Δεν παίζει μόνο με τους Έλληνες. Μας προσβάλλει όλους. Ντροπή!».

Πιθανότατα πρόκειται για το πιο σύντομο δελτίο Τύπου στην ιστορία, μετά την ανακοίνωση την που είχε εκδώσει κάποτε το CBS σαν διευκρίνιση για τον τίτλο τη τηλεοπτικής σειράς Χαβάη 5-0 (EDITORS NOTE: The “0” in HAWAII FIVE-0 is a zero, not a capital O.) αλλά και το δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Οργανισμός Βρετανικών Σιδηροδρόμων το 2009 (There are no trains today)

Η πρώην δημοσιογράφος του Mega αναφερόταν στην φράση Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας σε προεκλογική του ομιλία.

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση» είχε δηλώσει ο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ευτυχώς η Εφημερίδα των Συντακτών της υπενθύμισε ότι η φράση προέρχεται από μύθο του Αισώπου

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ