Με λένε Α.Χατζηστεφάνου και υποκινώ καταλήψεις

Με χιούμορ απαντούν οι χρήστες του Facebook στο παραλήρημα του υπουργού παιδείας Α. Λοβέρδου, ο οποίος κάλεσε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίζει τους μαθητές που καλούν συμμαθητές τους σε συνέχιση των καταλήψεων.

Γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο για τη ναζιστικού τύπου διαπόμπευση οροθετικών γυναικών, που θα του εξασφάλιζαν λίγες ψήφους πριν από τις εκλογές, ο “σοσιαλιστής” υπουργός αντιγράφει τώρα και πρακτικές από την εποχή του γερουσιαστή Μακάρθι στις ΗΠΑ.

Άγνωστοι αλλά και γνωστοί χρήστες του facebook, όπως η σκηνοθέτης Ζωή Μαυρουδή, που αποκάλυψε, το παρασκήνιο της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών στο ντοκιμαντέρ της Ερείπια, καλούν δημοσίως τους μαθητές να συνεχίσουν τις καταλήψεις τους.

loverdos

Το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου και συγκεκριμένα ο υπουργός παιδείας αντιγράφουν την πάγια πρακτική διαδοχικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που αναζητούσαν “υποκινητές” πίσω από τις μαθητικές καταλήψεις.

Συγκεκριμένα οι υπουργοί παιδείας Σουφλιάς και Κοντογιαννόπουλος είχαν αποδώσει το κύμα των καταλήψεων της περιόδου 90-91 στο ΠΑΣΟΚ ενώ μερικά χρόνια αργότερα το ΠΑΣΟΚ απέδιδε τις μαθητικές κινητοποιήσεις στο ΚΚΕ. Τώρα ήρθε η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να παίξει το ρόλο του “υποκινητή”.

Στο ηχητικό που ακολουθεί ακούγονται διαδοχικά ο υπουργός παιδείας της ΝΔ Β. Κοντογιαννόπουλοςαπό το 1990, ο υπουργός δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Ευ. Γιαννόπουλος και ο υπουργός παιδείας του ΠΑΣΟΚ Γ. Αρσένης.

Υποκίνησε λοιπόν και εσύ μια κατάληψη από το Facebook. Μπορείς

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ