Οι εικόνες και τα βίντεο ντροπής που αντικρίζουμε είναι το Πανεπιστήμιο που ονειρεύονται η κυβέρνηση, οι “παράγοντες της αγοράς” και οι νοσταλγοί της χούντας.

Εισβολή των ΜΑΤ στη Νομική ΔΠΘ: «Εικόνες ντροπής από τα όνειρα των νοσταλγών της Χούντας»

Σε καταγγελία της εισβολής πάνοπλων διμοιριών των ΜΑΤ στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, προχώρησε η Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων Αθήνας, μιλώντας για «εικόνες και τα βίντεο ντροπής» από «το Πανεπιστήμιο που ονειρεύονται η κυβέρνηση, οι “παράγοντες της αγοράς” και οι νοσταλγοί της χούντας».

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων Αθήνας:

Μπήκαν στη Νομική ΔΠΘ τα ΜΑΤ: Καταγγελία της Εναλλακτικής Παρέμβασης Δικηγόρων Αθήνας (5/2/2024)

Σήμερα, το μεσημέρι της Δευτέρας 5/2/2024, πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ εισέβαλαν στη Νομική Κομοτηνής και επιτέθηκαν με βάναυσο και ακραία βίαιο τρόπο στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που βρίσκονταν εκεί.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που ήδη αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, εμφανίζονται οι άντρες των ΜΑΤ να γρονθοκοπούν και να ποδοπατούν φοιτήτριες και φοιτητές, που εφαρμόζουν την απόφαση της Γενικής Συνελευσης του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Κομοτηνής- Κώστας Βάρναλης, την απόφαση δηλαδή του Συλλόγου τους.

Επιπλέον οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε συλλήψεις στο σωρό. Ένας εκ των αστυνομικών εμφανίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε, να δηλώνει στους φοιτητές ότι “έχει κατατεθεί μήνυση από τον Πρύτανη (!) της σχολής, για διατάραξη ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας”!

Οι εικόνες και τα βίντεο ντροπής που αντικρίζουμε είναι το Πανεπιστήμιο που ονειρεύονται η κυβέρνηση, οι “παράγοντες της αγοράς” και οι νοσταλγοί της χούντας.

Ενάντια στην πολιτική της τρομοκρατίας που ασκεί η κυβέρνηση και οι πιστοί της ακόλουθοι, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τη στήριξή μας στους αγώνες για ένα Πανεπιστήμιο δημόσιο και δωρεάν, με ενεργούς φοιτητές και όχι πειθήνιους πελάτες.

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ! Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ