Εναντίον της Διαβάτη ο «τηλε-ανακριτής» της χούντας

Ο άνθρωπος που ανέκρινε αγωνιστές του Πολυτεχνείου, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τη χούντα, χαρακτήρισε «Παλαιοκομμουνιστικό απομεινάρι» την ηθοποιό Χρυσούλα Διαβάτη, για την τοποθέτησή της και την άρνησή της να παραλάβει το δικό της βραβείο στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων τέχνης «Κάρολος Κουν».

mastorakis1418237952

Δείτε τη δήλωση της Χρυσούλας Διαβάτη όταν αρνήθηκε το βραβείο.

Και η ανάκριση των φοιτητών κατ’ εντολή της χούντας

Υ.Γ Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι άδικο να ξαναφέρνει κανείς στο προσκήνιο το παρελθόν ανακριτών, βασανιστών και όσων συνεργάστηκαν ενεργά με τις δικτατορία, όταν έχουν περάσει τόσα χρόνια. Η αλήθεια επίσης είναι ότι οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί θυμoύνται κάθε 17 Νοέμβρη το συγκεκριμένο Video όταν ο τηλεπαρουσιαστής εργάζεται σε αντίπαλο σταθμό και το ξεχνούν όταν συνεργάζεται μαζί τους.

Καταρχήν διαφωνούμε ότι πρέπει να συγχωρηθούν οι συνεργάτες της χούντας. Εξάλλου ο Μαστοράκης είναι κάτι περισσότερο από έναν ακόμη προβεβλημένο συνεργάτη των συνταγματαρχών. Είναι συνδιαμορφωτής του σύγχρονου ελληνικού τηλεοπτικού πολιτισμού και η απόδειξη ότι αυτός ο πολιτισμός δεν έκοψε ποτέ τον ομφάλιο λώρο του από την ΥΕΝΕΔ.

Άλλωστε μια χώρα που τοποθετεί τα βιολογικά και πνευματικά τέκνα των δοσίλογων της κατοχής και του δικτάτορα Παπαδόπουλου σε υπουργικές θέσεις χρειάζεται και την ανάλογη τηλεοπτική κάλυψη.

Α.Χ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ