πολάκη αντιεμβολιαστές

O Πολάκης λέει στον Γεωργιάδη να πάρει φάρμακο για ψείρες κατά του κορονοϊού

Τη δραστική ουσία ιβερμεκτίνη, η οποία χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για τις ψείρες στο κεφάλι, πρότεινε ο Παύλος Πολάκης στον Αδωνι Γεωργιάδη, όταν πληροφορήθηκε ότι ο υπουργός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο.

Όπως έγραφε προ ημερών η εφημερίδα Guardian «η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, το οποίο προωθούν προσωπικότητες της δεξιάς σε όλο τον κόσμο, τέθηκε υπό σοβαρή αμφισβήτηση όταν σχετική έρευνα που αναφερόταν στη χρήση της για τον ιό αποσύρθηκε για “ηθικούς λόγους”» από την επιστημονική επιθεώρηση όπου είχε δημοσιευθεί.

Όπως ανέφεραν πιο πρόσφατα οι Los Angeles Times, η ιβερμεκτίνη προωθείται πλέον από αντιεμβολιαστές και οπαδούς των θεωριών συνομωσίας σαν μαγική λύση για τον κορονοϊό. Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι οι οπαδοί του συγκεκριμένου φαρμάκου υποστηρίζουν ότι πράκτορες των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών προσπαθούν να συγκαλύψουν τις ευεργετικές ιδιότητες του φαρμάκου γιατί κερδοσκοπούν από τα εμβόλια.

Η εφημερίδα καταλήγει ότι η συγκεκριμένη θεωρία συνομωσίας ενδέχεται να αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνη από αντίστοιχες θεωρίες για άλλα σκευάσματα που προωθούσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη περιγραφή ταιριάζει στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, θα προτείναμε όμως στον κύριο Γεωργιάδη να συμβουλευτεί καλύτερα κάποιο γιατρό που να έχει εμβολιαστεί – κάτι που ο Πολάκης αρνείται να κάνει.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ