Βενεζουέλα: Black out στη δημοσιογραφία

infowarlogoΟι εκπομπές διατίθενται δωρεάν.
Αν θέλετε όμως μπορείτε να ενισχύσετε το info-war.gr

Όπου σήμερα σας λέμε τρία ψέματα για τη Βενεζουέλα για να δούμε αν θα μας πιστέψετε.

Προσπαθούμε να ρίξουμε το ηλεκτρικό ρεύμα σε μία χώρα και σκεφτόμαστε εάν κάποιοι το είχαν προβλέψει πριν από πολλά χρόνια. Βάζουμε φωτιά σε μερικά φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια και λέμε ότι το έκαναν οι απέναντι.

Αφήνουμε τους ανθρώπους μίας χώρας να πεθαίνουν από την πείνα, όπως είχαμε δοκιμάσει με μεγάλη επιτυχία και στο Ιράκ, αλλά δηλώνουμε, προσπαθώντας να μην γελάσουμε, ότι δεν θα πεθάνει κανένας.

Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάποιοι θα αποκαλούσαν after sale support στο ντοκιμαντέρ μας, με τίτλο Make the economy scream, το οποίο κυκλοφορεί στις αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Και ύστερα αλλάζουμε απότομα θέμα. Ακούμε το νέο άλμπουμ των Specials, οι οποίοι νεκραναστήθηκαν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Πηγαίνουμε πίσω στα χρόνια που τραγουδούσαν για τον Νέλσον Μαντέλα, την Μάργκαρετ Θάτσερ και το Ισραήλ και βλέπουμε ότι σήμερα δεν έχον χάσει τίποτα από την πολιτική τους ικμάδα.

Εμείς όμως, είπαμε να ξεκινήσουμε με πολιτικούς που λένε ψέματα και θα χρειαστούμε για αυτό τη βοήθεια του Στίβι Γουόντερ.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ