διάγγελμα σαμαρά

Τι έλεγαν Αυγή και Παπαδημούλης όταν ο Σαμαράς μοίραζε το «πλεόνασμα»

Βγαλμένο από ομιλία του Αντώνη Σαμαρά έμοιαζε το διάγγελμα Τσίπρα για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι να δούμε πως σχολίαζε η κομματική εφημερίδα και υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις αερολογίες του προηγούμενου πρωθυπουργού.

«Το «success story» ξέφτισε, αλλά ο Αντ. Σαμαράς ψάχνει σωσίβιο σε ένα άλλο «εφεύρημα»: το πρωτογενές πλεόνασμα» έγραφε η Αυγή το 2013 και συμπλήρωνε: «ο Αντ. Σαμαράς υποσχέθηκε, μέσω της «Ελευθεροτυπίας», διανομή του 70% του πλεονάσματος στους χαμηλοσυνταξιούχους, το σκηνικό έγινε πάλι -ατύπως- προεκλογικό».

«Μ’ άλλα λόγια» έγραφε παρακάτω η Αυγή «η κυβέρνηση γνωρίζει ότι θα υποχρεωθεί να προωθήσει νέα σκληρά μέτρα, τα οποία θα προβάλει σαν «παλιές δεσμεύσεις» και όχι ως νέες υποχωρήσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παπαδημούλης, όπως μας θύμισε ο Πάνος Παπανικολάου στο λογαριασμό του στο Twitter

Δείτε και ένα από τα παλαιότερα διαγγέλματα του Σαμαρά

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ