Τελετές οπλοκατοχής απο χριστιανούς «ταλιμπάν» στις ΗΠΑ

Σε τελετή που έγινε την Τετάρτη στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ οι πιστοί κρατούσαν όπλα AR-15 και φορούσαν στέμματα με σφαίρες.

Το AR-15 είναι το όπλο που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται στις ένοπλες μαζικές επιθέσεις, όπως έγινε, για παράδειγμα, στην πρόσφατη επίθεση σε σχολείο της Φλόριντα.

Ο ιερέας του ναού δήλωσε ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου στη Φλόριντα θα έπρεπε να είναι ένοπλο, «ώστε να προστατεύονται τα παιδιά του Θεού». Η τελετή έγινε στο Ιερό “World Peace and Unification Sanctuary”, που κατά λέξη σημαίνει «για τη Διεθνή Ειρήνη και Ενότητα».

Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας, ένα σχολείο που βρίσκεται κοντά στο ναό, όπου έγινε η χθεσινή τελετή, ανέστειλε τη λειτουργία του για τη συγκεκριμένη μέρα.

Την ίδια ώρα, πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να οπλοφορούν οι καθηγητές στα σχολεία, προκειμένου να αποτρέπονται οι ένοπλες μαζικές επιθέσεις, αλλά και το σχόλιο του γερουσιαστή Don Young, που δήλωσε ότι το ολοκαύτωμα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αν οι Εβραίοι οπλοφορούσαν.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ