Τα πρώτα video από την ισραηλινή επίθεση σε νοσοκομείο (ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές εικόνες)

Το Info-war έλαβε και παρουσιάζει βίντεο που έβγαλε αυτόπτης μάρτυρας της σφαγής στο νοσοκομείο Al Ahli στην πόλη της Γάζας, όπου το Ισραήλ σκότωσε εκατοντάδες άτομα.

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου εμφανίζονται δεκάδες πτώματα από την επίθεση, αρκετά από τα οποία είναι παραμορφωμένα από το βομβαρδισμό.

Προειδοποιούμε ότι το βίντεο περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες τις οποίες δεν θα πρέπει να δουν παιδιά. Παρόλα αυτά θεωρούμε υποχρέωσή μας να μεταφέρουμε τις εικόνες της γενοκτονίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Γάζα. Παρόμοια βίντεο παρουσιάζονται καθημερινά σε αραβικά μέσα ενημέρωσης χωρίς όμως να φτάνουν ποτέ στο κοινό της Δύσης. 

Τις προηγούμενες ημέρες ο ισραηλινός στρατός καλούσε τους γιατρούς των νοσοκομείων να εγκαταλείψουν τα κτίρια. Οι ίδιοι όμως αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τους ασθενείς τους (μεταξύ των οποίων βρέφη σε θερμοκοιτίδες) δηλώνοντας ότι έχουν αποφασίσει να πεθάνουν μαζί τους. Όλη τη νύχτα κρατούσαν τις σειρήνες και τους φάρους των ασθενοφόρων αναμμένους ώστε να φαίνεται από απόσταση ότι τα νοσοκομεία βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία. Αυτό δεν εμπόδισε τον Ισραηλινό στρατό να προχωρήσει στην προειλημμένη απόφαση προκαλώντας εκατόμβες νεκρών. Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων είναι ακόμη άγνωστος καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπάρχουν εκατοντάδες άτομα κάτω από τα ερείπια που άφησαν πίσω τους οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ