νεα δημοκρατία

Στη ΝΔ ποινικοποιούν και τη σκέψη

Σε ποινικοποίηση όχι πλέον των πράξεων αλλά της σκέψης και των πολιτικών φρονημάτων προχωρά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά  με την επί τρία χρόνια κράτηση του Κ. Σακκά, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί δίκη, κατηγορεί τη νεολαία Συνασπισμού για την «στήριξη», όπως αναφέρει, που προσφέρει σε έναν κατά δήλωσή του «αντιεξουσιαστή».

Στην παραληρηματική της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία μάλιστα φτάνει στο σημείο να παρεμβαίνει εμμέσως πλην σαφώς στο έργο της δικαιοσύνης προκαταβάλλοντας την έκβαση της δίκης. Συγκεκριμένα ζητά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τουλάχιστον, να σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», η οποία όμως δεν έχει αποφανθεί ακόμη για την αθωότητα ή όχι του κατηγορούμενου.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού και τη στήριξη που παρέχει σε κατηγορούμενο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την επόμενη φορά που ο κ. Τσίπρας θελήσει να “διαμαρτυρηθεί”, επειδή ο ελληνικός λαός τον έχει εντάξει στο ένα από τα δύο άκρα, ας διαβάσει την ανακοίνωση της νεολαίας του, η οποία υπερασπίζεται με σθένος τον “αγώνα” του συντρόφου της, κατά δήλωσή του, “αντιεξουσιαστή” και κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς”.
Θα περιμέναμε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τουλάχιστον, να σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Μόνο μία λέξη τους αρμόζει: Ντροπή!».

Σχετικά θέματα:

Η τυφλή γοητεία του νεοναζισμού

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ