εξάρχεια μπάτσοι

«Πρωτοφανής και αντισυνταγματική» η απαγόρευση κυκλοφορίας στα Εξάρχεια

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα Εξάρχεια και συμμετοχής σε διαδηλώσεις περιλαμβάνουν οι περιοριστικοί όροι με τους οποίους αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην ΑΣΟΕΕ.

Η δικηγόρος, Αντωνια Λεγάκη, εκπρόσωπος των δύο καλλιτεχνών (του stand-up κωμικού Αλέξανδρου Τιτκώβ και του μουσικού Θωμά Λάλου) μιλώντας στο News 24/7, δήλωσε: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση, για παράδειγμα το ένα παιδί εργάζεται στα Εξάρχεια. Έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του κατηγορουμένου, αλλά και με τη συνταγματικά προβλεπόμενη ευθύνη της Δικαιοσύνης, η οποία εκ του Συντάγματος οφείλει να τα εγγυάται όταν η εκτελεστική εξουσία τα παραβιάζει.

Σήμερα, η Δικαιοσύνη, συντασσόμενη απολύτως με την κυβέρνηση, καταργεί ανερυθρίαστα ένα δικαίωμα που κέρδισε ο λαός μας με αίμα και μετά γράφτηκε στο Σύνταγμα ως ανώτατος νόμος. Όλη η Ελλάδα πλέον γνωρίζει μέσα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, την αθωότητα των κατηγορουμένων και την ενοχή της Αστυνομίας. Αλλά για άλλη μια φορά η Δικαιοσύνη ήταν τυφλή μπροστά στα βίντεο αλλά όχι κουφή μπροστά στα κελεύσματα της κυβέρνησης».

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ