Πολύδωρας για ΕΣΡ; Από την κομμένη γράνα στη Χρυσή Αυγή

Καθώς ότι ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο εκλεκτός του Τσίπρα για τη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, θυμίζουμε την ιστορική ομιλία που είχε δώσει στη βουλή για την κομμένη γράνα και τους συβαρίτες πολιτικούς.

Με Πάκη στην προεδρία και Πολύδωρα στο ΕΣΡ ο πρωθυπουργός δεν έχει να φοβάται τίποτα για την υστεροφημία του. Συγκρινόμενος μαζί τους Θα φαντάζει πάντα σαν ένας φάρος ευφυίας, θάρρους και αποτελεσματικότητας.

Πέρα πάντως από την πλάκα, θα πρέπει κάποιος να θυμίσει στον πρωθυπουργό τις δηλώσεις του Πολύδωρα για τη πιθανή συνεργασία με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ο γνωστός πολιτικός είχε πραγματοποιήσει άνοιγμα στο ναζισμό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFm.

“Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πως να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα”, ανέφερε ο κύριος Πολύδωρας.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: “Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης.

papadimoulis

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ