Μπογδάνος

Ο ΣΚΑΙ ζητά συγγνώμη για τον Μπογδάνο

Με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ απολογείται για σχόλιο του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σύμφωνα με τον οποίο η επίθεση εναντίον του πρώην κεντρικού τραπεζίτη και πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου πραγματοποιήθηκε από πρώην συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=GHfwQ4Q5eI0

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπογδάνος άφηνε σχετικές αιχμές.

Και φυσικά όταν κάποιοι τόλμησαν να ασκήσουν κριτική στον Λουκά Παπαδήμο, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ ζήτησαν να πέσει μαύρο στο facebook και να γίνουν 10.000 συλλήψεις χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Εμμένοντας και κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση αμφισβητώντας τη γραμμή του σταθμού του ο Κ.Μπογδάνος,  έκανε like σε σχόλιο του Θάνου Τζήμερου ότι τον Παπαδήμο δεν τον χτύπησαν πρώην αλλά νυν σύντροφοι του πρωθυπουργού.

τζήμερος Μπογδάνος

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ