μελισσανίδης φλαμπουράρης ΑΕΚ

Η κυβέρνηση παραδόθηκε στον «ιδιωτικό στρατό του Μελισσανίδη»

Για μια κυβέρνηση που παρακολουθεί απαθής φασιστοειδή αλλά και τον «ιδιωτικό στρατό του Μελισσανίδη» να θέτει υπό ομηρεία όσους διαφωνούν με τις αποφάσεις του κάνει λόγο η Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας. Παράλληλα καταδικάζει την κρατική τρομοκρατία με αφορμή τις προσαγωγές 28 ανθρώπων ύστερα από πολιτική παρέμβαση που πραγματοποίησαν στην περιοχή για την «εργοδοτική ασυδοσία στα Mikel»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την κατάθεση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος της φωτογραφικής τροπολογίας, που παρακάμπτει τον Δήμο στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, αφαιρώντας του την αρμοδιότητα έγκρισης της υψομετρικής μελέτης. Με αυτό τον τρόπο περιορίζεται ακόμα περισσότερο η δύναμη παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα και ακυρώνεται κάθε δυνατότητα των τοπικών κοινωνιών να παίρνουν θέση μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους για φλέγοντα ζητήματα που τις αφορούν.

Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δώσει γη και ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο, όπως άλλωστε δείχνει και το άνοιγμα της συζήτησης με δική της πρωτοβουλία, για ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού μέσα στα όρια του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδί, κατά παράβαση κάθε νομιμότητας.

Η κυβέρνηση, που εφαρμόζοντας το 3ο μνημόνιο και πηγαίνοντας ολοταχώς για το 4ο, συντρίβει τα λαϊκά στρώματα με σειρά επαχθών μέτρων και ξεπουλάει μέσω του Ρυθμιστικού ολόκληρη τη χώρα στο ελληνικό και ξένο κεφάλαιο, δίνει, με τη συνενοχή της Περιφέρειας, στον ιδιώτη επιχειρηματία 20 και 15 εκ. ευρώ, παραχωρεί στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. δημόσια δασική έκταση και παρακολουθεί απαθής την εδώ και 40 μέρες ομηρία της πόλης από τον ιδιωτικό στρατό του Μελισσανίδη και τα φασιστικά στοιχεία, που κρατούν κλειστούς τους δυο αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και ματαιώνουν κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στο γήπεδο, βανδαλίζοντας και απειλώντας τη δημοτική αρχή αλλά και οποιονδήποτε πολίτη εκφράζει διαφορετική άποψη. Επιπλέον η κρατική τρομοκρατία εντείνεται με προσαγωγές 28 ανθρώπων με μεγάλη αστυνομική συνοδεία (ΟΠΚΕ, Δίας) στα πλαίσια πολιτικής παρέμβασης στην περιοχή για την εργοδοτική ασυδωσία στα Mikel.

Η Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει μπροστά στους τραμπουκισμούς και τις απειλές και ότι είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει με κάθε τρόπο το δημόσιο χώρο και τη δημοκρατία στην πόλη μας. Καλεί κάθε συλλογικότητα αλλά και τον κόσμο της περιοχής να αντισταθεί στην επιδρομή των επιχειρηματικών συμφερόντων, που με το πρόσχημα του γηπέδου, επιθυμούν την άλωση της πόλης προς όφελος τους.

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ