Αν ο Τζον Όλιβερ έκανε εκπομπή για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Βρετανός κωμικός Τζον Όλιβερ εξακολουθεί κατά διαστήματα να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις εξαιρετικά τεκμηριωμένες έρευνές του, οι οποίες όμως δεν χάνουν τίποτα από το χιούμορ ενός κορυφαίου stand up comedian.

Μας το επεσήμαναν για άλλη μια φορά αναγνώστες του info-war.gr οι οποίοι αποφάσισαν να το υποτιτλίσουν στα ελληνικά για να είναι κατανοητό από όλους.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της εκπομπής είναι η ευκολία με την οποία ο παρουσιαστής τα βάζει πολύ συχνά με πανίσχυρα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ποιο μεγάλο κανάλι στην Ελλάδα θα τολμούσε να κάνει έστω και μια χιουμοριστική εκπομπή για τον χορό εκατομμυρίων που παίζεται ανάμεσα στις ΠΑΕ και διαδοχικές κυβερνήσεις χωρίς να φοβάται ότι θα χάσει άμεσα κάθε πακέτο διαφήμισης ενώ ο παρουσιαστής θα φύγει νύχτα ύστερα από το τηλεφώνημα του CEO κάποιας επιχείρησης;

Οι ομοιότητες πάντως με την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς. Οι φορολογούμενοι πληρώνουν πάντα το λογαριασμό σε επιχειρήσεις που δεν μπορούν να βγουν χαμένες ότι και αν υπογράψουν.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ