Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις από τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Ενημερώσου.

Στις 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά. Το έγκλημα αυτό αποτέλεσε τη θρυαλλίδα ώστε να προχωρήσει, επιτέλους, η πολιτεία σε διώξεις σε βάρος όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά και πλήθους μελών της Χρυσής Αυγής.

Συγκροτήθηκε έτσι ένα μεγάλο κατηγορητήριο, όπου συνδυάζονται 4 κύριες υποθέσεις, που συνεξετάζονται στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η δίκη διεξάγεται για 3ο χρόνο και κατά τη διάρκειά της έχουν εκτεθεί πλήθος στοιχείων και μαρτυριών για τη δράση των διωκόμενων ηγετών και μελών της.

Η πρωτοβουλία GoldenDawnWatch – Το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει ανελλιπώς, από την πρώτη στιγμή, όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Μέσα στο δικαστήριο οι συνθήκες που επικρατούν δεν εξασφαλίζουν τον ελάχιστο σεβασμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους. Η ομάδα του Golden Dawn Watch έχει καταγράψει συγκλονιστικές μαρτυρίες, οι οποίες δεν βρήκαν χώρο στα δελτία ειδήσεων, στις εφημερίδες και στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Έχει ακούσει να εκτοξεύονται απειλές προς μάρτυρες, φωτορεπόρτερ και άλλους πολίτες.

Γι’ αυτό συνεχίζει να παρακολουθεί, ώστε η δίκη αυτή να πάρει τη δημοσιότητα που της αξίζει. Από την έκβασή της θα κριθεί η ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώσου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Golden Dawn Watch: goldendawnwatch.org

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ