Φέτος δεν πάμε Eurovision – Πάμε στη Βαρκελώνη του ’36

infowarlogoΟι εκπομπές διατίθενται δωρεάν.
Αν θέλετε όμως μπορείτε να ενισχύσετε το info-war.gr

Όπου σήμερα μποϊκοτάρουμε μεγάλες διοργανώσεις. Ξεκινάμε από τους Ολυμπιακούς του Χίτλερ του 1936 και φτάνουμε μέχρι τη Eurovision του Νετανιάχου του 2019.

Και ενώ οι δύο ιστορίες δεν έχουν φαινομενικά καμία σχέση και οι ιστορικές συγκρίσεις είναι πάντα πολύ πολύ επικίνδυνες, ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε τι θέλουμε να σας πούμε.

Παρακολουθούμε ορισμένους αθλητές να μετατρέπονται σε αντιφασίστες μαχητές στις Διεθνείς Ταξιαρχίες και από το στίβο να περνούν στα χαρακώματα του Ισπανικού Εμφυλίου. Λέμε κουβέντες περίεργες για Σπαρτακιάδες και Ολυμπιακούς Αγώνες των Εργατών και ζούμε τη μεγαλύτερη εργατική διοργάνωση της ιστορίας, η οποία δεν έγινε ποτέ στη Βαρκελώνη.

Και ύστερα, αν τυχαίνει να ακούτε αυτή την εκπομπή πριν ή και κατά τη διάρκεια της Κυριακής 5 Μαΐου στην Αθήνα, σας προσκαλούμε στη μεγάλη συναυλία με τίτλο «Φέτος δεν πάμε Eurovision – Στηρίζουμε Παλαιστίνη». Σας καλούμε για μπύρες και μουσική με κάτι Τσολιάδες και κάτι Ζαραλίκους, κάτι Υπόγεια Ρεύματα και κάτι Ζωρζ Πιλαλήδες και πολλά ακόμη συγκροτήματα. Αν δεν καταλάβατε, σας προσκαλούμε στη συναυλία της χρονιάς.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ