Δηλώσεις και tweet για το Ζακ Κωστόπουλο που κάποιοι θα ήθελαν να σβήσουν

Από τα πρώτα λεπτά της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, αρκετοί δημοσιογράφοι, πολικοί και δημοσιολόγοι έσπευσαν να τοποθετηθούν για το θέμα.

Άλλοι με επαρκή στοιχεία έκαναν τις λάθος διαπιστώσεις και άλλοι δεν περίμεναν καν τα στοιχεία για να μιλήσουν με βεβαιότητα για όσα συνέβησαν. Αρκετοί κατέληξαν σε συμπεράσματα για την «έλλειψη αστυνόμευσης στην Αθήνα», για τη «διάδοση των ναρκωτικών» και για το «δικαίωμα» του κοσμηματοπώλη να κλωτσά στο κεφάλι το αιμόφυρτο θύμα.

Άλλοι συνέδεσαν την υπόθεση με τη… Βενεζουέλα. Πολλοί αναρωτήθηκαν «εσύ δεν θα τον είχες σκοτώσει» ενώ πολλοί επιχειρούσαν να εξισώσουν το θύμα με τους δράστες της δολοφονίας του.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όρισμένες από τις πιο σκληρές δηλώσεις προέρχονται από πρόσωπα που ανήκουν στις λεγόμενες φιλελεύθερες παρατάξεις

Συλλέξαμε μερικές από τις πιο κραυγαλέες δηλώσεις και θα συνεχίσουμε να ανανεώνουμε τη λίστα και με τη δική σας βοήθεια.

Φαήλος Κρανιδιώτης – υπεύθυνος επικοινωνίας του πρωθυπουργικού γραφείου επί Α.Σαμαρά

Ανδρέας Ανδριανόπουλος – πρώην υπουργός της ΝΔ, υποψήφιος στο επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ

Θάνος Τζήμερος – Ιδρυτής της Δημιουργίας Ξανά που συνεργάστηκε με την Δράση του Στ.Μάνου και την Φιλελευθερη Συμμαχία του Γρ.Βαλλιανάτου
Ήξερε (ο κοσμηματοπώλης εάν ο Ζακ Κωστόπουλος) ήταν μέλος της γεωργιανής μαφίας που σε ξαπλώνουν κάτω για πλάκα; […] Αν έπρεπε να σταματήσει στη μια κλωτσιά το κρίνουμε όλη από την άνεση του πληκτρολογίου. (video)

Τατιάνα Στεφανίδου – Δημoσιογράφος, ΣΚΑΙ

Γιώργος Καμίνης – Δήμαρχος Αθηναίων

Γρηγόρης Ψαριανός – Πρώην ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Δημοκρατική Αριστερά, πρώην Ποτάμι, νυν Νέα Δημοκρατία
Αρνούμαι να προσχωρήσω στους υπερ-κατάδες, στους υπέρ και τους κατά αυτής της άθλιας σκηνής που είδαμε. Είμαστε ευρωπαϊκή Σομαλία και θα θέλαμε να είμαστε ευρωπαϊκή Βενεζουέλα και οι αριστεροί πρώην σύντροφοί μου δίνουν το μήνυμα. Αλλά η δημοκρατία έχει και τάξη και ασφάλεια. (video)

 

Γιώργος Κύρτσος – ευρωβουλευτής ΝΔ

Έλενα Σαγιανίδου – υποψήφια βουλευτής της ΝΔ

Ένα video από το In Progress με τα fake news που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου:

https://www.facebook.com/In.Progress.Greece/videos/260471344644515/

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ