Δεύτερο Πρόγραμμα

Το Δεύτερο Πρόγραμμα ανοίγει ξανά τα μικρόφωνα

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στις 10 το πρωί, το Δεύτερο Πρόγραμμα ανοίγει ξανά μικρόφωνο στο ελληνικό τραγούδι και τον πολιτισμό. Αυτό είναι είδηση! Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει με τις αγαπημένες σας φωνές και εκπομπές να δίνουν δυναμικά το παρόν!

Από Δευτέρα έως Κυριακή η Γιώτα Δελώνα, η Μαρίνα Λαχανά, η Βάνα Δαφέρμου, η Γιάννα Τριανταφύλλη, η Θέσια Παναγιώτου, η Αρχοντούλα Πέτρου, η Έλενα Διάκου, η Πόπη Βάγγερ, ο Κώστας Τριπολίτης, ο Ηλίας Λιούγκος, ο Δημήτρης Λέκκας, ο Βασίλης Δίπλας, ο Πάνος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Μητρόπουλος, ο Γιάννης Σπυρόπουλος-Μπαχ, ο Νίκος Αϊβαλής και ο Γιώργος Φλωράκης, το «νέο αίμα» των Ραδιοπειρατών του Μικρού Πολυτεχνείου, αλλά και οι νέες μεταγραφές όπως του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, του Γιώργου Γιανναράκου, του Αντώνη Μποσκοϊτη, του Φίλιππου Περιστέρη, του Κώστα Λάζαρη, του Κώστα Αδαμόπουλου, του Γιώργου Κόρρα και σε πρώτη ραδιοφωνική μεταφορά το blog «Κουτσό» σε ειδικές Κυριακάτικες «θεραπείες μνήμης», φιλοδοξούν να κάνουν ξεχωριστή την κάθε ώρα ακρόασης στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα μέσω διαδικτύου από το ertopen.com, από τις συχνότητες εκπομπής Βραχέων και τους Περιφερειακούς Σταθμούς της Αυτοδιαχειριζόμενης Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Πηγή: typologies.gr

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ