ζαραλίκος

ZaraleaksTV: Το Champions League των φτωχών

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας ενημερώνει ότι την εβδομάδα που μας πέρασε φουσκώσαμε, ψηλώσαμε και γεμίσαμε με εθνική υπερηφάνεια.

Προσπαθεί να συγκρατηθεί να μην εκφραστεί με γηπεδικούς όρους για τη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου χάριν σεβασμού προς τους 1500 θεούσους εργαζόμενους του καναλιού, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει. Σχολιάζει ένα βασιλικό μνημόσυνο στην Κέρκυρα, ενώ κρεμάει και μια μπάλα στο πλατό και παίζει μαζί της όσο μας μιλάει για το «βιογραφικό της εργατιάς» του Υπουργού Εργασίας. Μας επεξηγεί αναλυτικά τις διατάξεις του νέου εργασιακού νομοσχεδίου που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, σύμφωνα με το οποίο δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε τόσο ελεύθερο χρόνο. Τέλος σχολιάζει την αγωνία του Πρωθυπουργού μας για τα ταπεινά προβλήματα των χωρικών, ενώ μας δείχνει και με ένα βίντεο τι μπορεί να κάνει μια απλή μπάλα, σαν αυτή που έπαιζε, σε ένα σύστημα καταπίεσης.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και, αν το YouTube σας βγάζει εμπόδια, να ξέρετε πως υπάρχει πάντα η λύση του zaralikos.gr.

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ