ζαραλίκος

ZaraleaksTV: #STASOU_MYGDALA

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επαινεί την ελληνική δικαιοσύνη που χρειάστηκε 24 χρόνια για να καταδικάσει μια μίζα μόνο ενός εκατομμυρίου μεταξύ Siemens, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Μας μιλάει για την αξιοσημείωτη πολιτική σταδιοδρομία του Υπουργού Τουρισμού για να μας πείσει πως είναι ο καταλληλότερος να διαχειριστεί το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας εν μέσω πανδημίας, ενώ σχολιάζει και τη συνέντευξη που έδωσε στο BBC όπου ο δημοσιογράφος έγινε δημοσιογράφος (όπως θα έπρεπε να είναι) και ο Υπουργός έγινε… ρεζίλι. Επισημαίνει την προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης να ανοίξει πριν τους χώρους πολιτισμού, τα καζίνο και τους οίκους ανοχής, γεγονός λογικό μιας και η κάθε χώρα έχει τις ανάγκες της. Μας εξηγεί γιατί το νέο εργασιακό νομοσχέδιο είναι κυριολεκτικά ταφόπλακα για τους εργαζομένους, ενώ συμπαραστέκεται στον Άδωνι αρνούμενος κι αυτός να πει τη «γειτονική χώρα» με το όνομά της.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και, αν το YouTube σας βγάζει εμπόδια, να ξέρετε πως υπάρχει πάντα η λύση του zaralikos.gr.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ