Τουρισμός

ZaraleaksTV: Self test πήραμε τη ζωή στο χέρι

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε για την ταυτότητα του προφήτη και τη μέρα του και μας αποδεικνύει ότι το μόνο που χρειάζεται για να αναδειχθεί η «ανεξαρτησία» των «ανεξάρτητων» ηγετών μας είναι ένα απλό αεροπλανοφόρο.

Μας μιλάει για το αποκορύφωμα της ελληνικής ομοψυχίας μια μέρα πριν την επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπου ένα φιλέτο γης παραδόθηκε και επίσημα σε μια πολύ γνωστή οικογένεια, ενώ μας αποκαλύπτει ότι η ψήφος του Αλέξη για αυτή την παράδοση υποκρύπτει από πίσω ένα σχέδιο επανάστασης. Δηλώνει απογοητευμένος από τους εορτασμούς της επετείου και κάνει τις δικές του προτάσεις για το πώς θα έπρεπε να γίνουν, ενώ αναλογιζόμενος το τέλος των πραγματικών ηρώων του 1821 αναρωτιέται πώς θα καταλήξουν και οι πραγματικοί ήρωες του 2021. Τέλος, με αφορμή την άφιξη των τουριστών δηλώνει πως είναι υπέροχο να ζεις σε οίκο ανοχής, εκτός αν είσαι η ιερόδουλη.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και, αν το YouTube σας βγάζει εμπόδια, να ξέρετε πως υπάρχει πάντα η λύση του zaralikos.gr.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ