εμβόλια, πατέντες

ZaraleaksTV: Μ@λ@κες με πατέντα!

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επαναφέρει στην καθομιλουμένη χάρη στον Αμερικανό Πρόεδρο την ξεχασμένη φράση «μ@λ@κας με πατέντα».

Αποκαλύπτει τα λαϊκίστικα παιχνίδια πίσω από την εγχώρια αλλά και διεθνή αντιπαράθεση για τις πατέντες των εμβολίων, φανερώνοντας ποιος πραγματικά υποστηρίζει την άρση τους και ποιος όχι. Μιλάει για την επιστροφή στην αιματοβαμμένη κανονικότητα από μεριάς του Ισραήλ μετά τον μαζικό εμβολιασμό του, ενώ αναφέρει και τις πατέντες της Ελλάδας που έχει τα greek statistics και τους φερέγγυους υπολογισμούς εμβολιασμένων από τους Υπουργούς της κυβέρνησης. Σχολιάζει και άλλες πατέντες του Έλληνα όπως το «δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…», το διαστημικό παπατζηλίκι, την εκμετάλλευση των αρχαίων μνημείων ενώ η παρουσία του Τσίπρα σε διαδήλωση για τα εργασιακά τον μεταφέρει μερικά χρόνια πίσω. Τέλος, ευτυχώς όχι στην Ελλάδα αλλά σε κάτι Ισπανίες, την αριστερά ακουλουθεί η ακροδεξιά, που δεν συνομιλεί καθόλου με ναζί, ποτέ!

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και, αν το YouTube σας βγάζει εμπόδια, να ξέρετε πως υπάρχει πάντα η λύση του zaralikos.gr.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ