βίντεο χίτλερ για τη συναυλία Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ

To Facebook περιορίζει σατιρικό βίντεο για τη συναυλία στο ΑΠΘ (δείτε το εδώ)

Περιορισμούς στη χρήση του λογαριασμού του, για 29 ημέρες, επέβαλε το Facebook στο δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη γιατί ανάρτησε σατιρικό βίντεο σχετικά με τη συναυλία που έδωσε στο ΑΠΘ ο θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Πρόκειται για μια από τις χιλιάδες παραλλαγές της περίφημης σκηνής από την ταινία «Η πτώση» στην οποία χρήστες μέσων κοινωνικη΄ς δικτύωσης αλλάζουν τους υπότιτλους. Η συγκεκριμένη παραλλαγή περιγράφει με ξεκαρδιστικό τρόπο τον αυταρχισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αν πάντως οι αλγόριθμοι και η τεχνητή νουμοσύνη του Facebook πίστεψαν ότι ένας από τους βασικούς δικηγόρους στη δίκη εναντίον της Χρυσής Αυγής μπορεί να προωθεί φιλοφασιστικά βίντεο, μάλλον έχουν πολύ δρόμο μέχρι… να κυριαρχήσουν στον πλανήτη. Εκτός βέβαια εάν πρόκειται για άλλη μια ανθρώπινη παρέμβαση όπως αυτές που είχαν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας του κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα. Ας μην ξεχνάμε ότι στην εταιρεία που εκπροσωπεί επικοινωνιακά το Facebook στην Ελλάδα εργαζόταν γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ