βαρβιτσιώτης

Προκλητική επίθεση της ΝΔ σε δημοσιογράφους για την κάλυψη της (μη) επίθεσης στο γραφείο Βαρβιτσιώτη

Με ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση στο γραφείο του Μ.Βαρβιτσιώτη επιτίθεται το γραφείο Τύπου της Νέας δημοκρατίας στον Ρ/Σ Στο Κόκκινο.

Όπως προέκυψε από ρεπορτάζ του σταθμού και άλλων μέσων ενημέρωσης (όπως η Καθημερινή) η συμβολική επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Βουλευτή αλλά στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του και είχε ως στόχο τον Οικοδομικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας.

Σύμφωνα με την Καθημερινή «όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, στο διπλανό γραφείο με τον κ. Βαρβιτσιώτη, στον 2ο όροφο, στεγάζεται ο Οικοδομικός Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας. Από την αυτοψία στο χώρο, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες προξένησαν φθορές στον αφαλό της εισόδου του συνεταιρισμού, ενώ δεν πείραξαν το γραφείο του πρώην υπουργού, ο οποίος ήταν μέσα με ξεκλείδωτη την πόρτα, καθώς στο μεταξύ πυροβόλησε ο φρουρός του από τον δρόμο που βρισκόταν, και έφυγαν γρήγορα».

Όταν όμως ο Ρ/Σ στο Κόκκινο παρουσίασε τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από την αξιωματική αντιπολίτευση. Με παιδαριώδη γραφή το κείμενο της ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Στο κόκκινο” μας “ενημέρωσε” ότι ο στόχος των κουκουλοφόρων με τις βαριοπούλες δεν ήταν, λέει, το γραφείο του Βουλευτή, αλλά αυτό του “Συνεταιρισμού Δικαστών και Εισαγγελέων”. Στο οποίο, όπως μας ενημερώνει το καλά πληροφορημένο κυβερνητικό site, σχεδίαζαν -άκουσον άκουσον- μια συμβολική έφοδο που κατά το ρεπορτάζ δεν είναι παράνομη ενέργεια.
Η ίδια ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, μας ενημερώνει επιπλέον ότι ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα θα υποστεί ΕΔΕ, προφανώς γιατί η κυβέρνηση θα ήθελε από εκείνον να ρωτήσει προηγουμένως τους 30 ροπαλοφόρους τραμπούκους για το σκοπό της… επίσκεψής τους.
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από το “ρεπορτάζ”; Ότι είναι πρώτη φορά που μια κυβέρνηση καταγγέλλει το θύμα και όχι τους θύτες ή ότι δεν υπάρχει προηγούμενο ένα κυβερνητικό site να επικροτεί δημοσίως τη βία ως συμβολική; Ότι και να ισχύει, ένα είναι βέβαιο: “Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί και η ιδεοληπτική του παράνοια δεν τον αφήνει”».

Το ρεπορτάζ του ΡΣ στο Κόκκινο επιβεβαιώνεται πλήρως καθώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού φρουρού του Μ. Βαρβιτσιώτη.

Ο σταθμός απάντησε με ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ