μπόρατ

O Μπόρατ ξαναχτυπά, πιο πολιτικός από ποτέ

Μυστικά γυρίσματα που εκθέτουν ανεπανόρθωτα Ρεπουμπλικάνους πολιτικούς πραγματοποιούσε για τουλάχιστον ένα χρόνο ο Σάσα Μπάρον Κοέν, για τη νέα τηλεοπτική του σειρά Who is America?.

Γνωστός από τους ρόλους του ως Ali G και Μπόρατ, ο Βρετανός κωμικός έπεισε ακόμη και τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Ντικ Τσένι, να του υπογράψει ένα αυτόγραφο πάνω σε εργαλεία βασανισμού που χρησιμοποιούνται για εικονικό πνιγμό από το Πεντάγωνο και τη CIA.

Γνωστοί πολιτικοί όπως η πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Σάρα Πέιλιν, δήλωσαν ότι έπεσαν θύματα του κωμικού ο οποίος εμφανίστηκε με ψεύτικη ταυτότητα προκειμένου να τους πάρει συνέντευξη. Αρκετοί μάλιστα απειλούν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του και ζητούν το μποϊκοτάζ της σειράς.

https://www.youtube.com/watch?v=b0D7SW4gSCg

Σε μια περίπτωση ο Σάσα Μπάρον Κοέν φέρεται να έπεισε δυο ρεπουμπλικάνους πολιτικούς ότι είναι Ισραηλινός πράκτορας και τους πρότεινε να οπλίσουν παιδιά που πηγαίνουν σε νηπιακούς σταθμούς ώστε να μπορούν να προστατευθούν από επιθέσεις ενόπλων.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του Who is America?

Οι συνεντεύξεις του Σάσα Μπάρον Κοέν, οι οποίες άρχισαν να να προβάλλονται αυτή την Κυριακή, δεν αφορούν μόνο γνωστές προσωπικότητες αλλά και απλούς Αμερικανούς πολίτες που δείχνουν τις τουλάχιστον προβληματικές πλευρές της αμερικανικής κοινωνίας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ