Ο Άρης Χατζηστεφάνου εξηγεί γιατί το νέο τηλεοπτικό INFO-WAR, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο @AtticaTV_gr, έχει υπότιτλο «Ιστορίες από τo Gotham City».

Ο Α. Χατζηστεφάνου στο DocOnAir για το νέο τηλεοπτικό INFO-WAR

Στην εκπομπή DocOnAir με την Ντέπυ Βρεττού στο Πρώτο Πρόγραμμα μίλησε ο Άρης Χατζηστεφάνου, συστήνοντας στο κοινό τη νέα σειρά δέκα μίνι ντοκιμαντέρ του INFO-WAR που ετοίμασαν μαζί με τον Χρήστο Αβραμίδη και ξεκινά να προβάλλεται την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 12 τα μεσάνυχτα στο Attica TV.

Εξηγεί γιατί ονόμασε τη νέα σειρά «Ιστορίες από το Gotham City» και πώς θέματα που αφορούν εκ πρώτης όψεως μια αμερικανική μεγαλούπολη μεταφέρονται εν τέλει και σε χώρες όπως η Ελλάδα. Δίνει μερικές λεπτομέρειες για τις θεματικές των επεισοδίων και για τη διαδικασία δημιουργίας των μικρών ντοκιμαντέρ, ενώ μιλά και για τη στόχευσή τους.

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή με τον Άρη Χατζηστεφάνου:

Ολόκληρη η εκπομπή DocOnAir με την Ντέπυ Βρεττού στο Πρώτο Πρόγραμμα, από το Σάββατο 16 Μαρτίου, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ertecho.gr/radio/proto/show/doc-on-air/ondemand/629468/doc-on-air-me-tin-ntepy-vrettou-16032024/

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ