ελληνοφρένεια τσίπρας

Μαύρο στην Ελληνοφρένεια από τον Alpha

Με επίσημη δικαιολογία τα «χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης» ο Alpha αποφάσισε να κόψει την δημοφιλή Ελληνοφρένεια, η οποία ενοχλούσε πολλούς με την σκληρή πολιτική κριτική που ασκούσε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Όπως αναφέρει βέβαια η ΕΦΣΥΝ η τηλεθέαση μόνο χαμηλή δεν ήταν αφού «χθες π.χ. η εκπομπή έκανε παραπάνω από 20%.

Μάλιστα, έφερε τον Alpha στην 1η θέση, εκείνη την ώρα, πρώτον ανάμεσα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς».

Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ετοιμάσει το τελευταίο επεισόδιο καθώς – όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους απομακρύνσεις – η διεύθυνση του σταθμού δεν θέλησε να τους δώσει το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν το κοινό.

Η εκπομπή είχε ενοχλήσει πολλούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα την επιστολή 25 βουλευτών του κόμματος που κατηγορούσαν τους συντελεστές ότι είναι σεξιστές και λειτουργούν εναντίον της Δημοκρατίας.

«Η Ελληνοφρένεια καλεί σε βίαιη υποδοχή του Τσίπρα στην Αμαλιάδα» έγραφε παλαιότερα το Left.gr για την ραδιοφωνική εκπομπή παρά το γεγονός ότι ο Θύμιος Καλαμούκης εξηγούσε απλώς ότι ο κόσμος πρέπει να εξευτελίσει τον πρωθυπουργό διευκρινίζοντας ότι δεν καλεί σε πράξεις βίας.

Το τηλεοπτικό σκηνικό σκοτεινιάζει επικίνδυνα με το κόψιμο της ελληνοφρένειας λίγο πριν μοιραστεί εκ νέου η τηλεοπτική πίτα

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ