Κουβέλης: Η επιστροφή της «ψεκασμένης» αριστεράς

Τι σας φέρνει στο νου το άκουσμα της λέξης Κουβέλης; Μνημόνια; Συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ως δεκανίκι που αντικατέστησε τον ακροδεξιό Καρατζαφέρη;

Εμάς πάλι μας έρχεται στο μυαλό μόνο η ερώτηση που είχε καταθέσει για τους αεροψεκασμούς (ο μόνος βουλευτής που το ΄χει κάνει εκτός από τον Βορίδη).

Στις 5 Φεβρουαρίου του 2007 ρωτούσε τους υπουργούς Μεταφορών, ΠΕΧΩΔΕ, Αμυνας και Υγείας:

Πολίτες διαμαρτύρονται ότι παρατηρείται το φαινόμενο (πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας) συχνά να πραγματοποιούν αεροψεκασμούς πάνω από την Αθήνα αλλά και πάνω από άλλες πόλεις, χωρίς να είναι γνωστό γιατί προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, ποιο είναι το περιεχόμενο των υλικών με τα οποία ψεκάζουν και ποιο σκοπό εξυπηρετούν οι αεροψεκασμοί αυτοί. Επειδή από την παρατήρηση αυτών των φαινομένων δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες για πιθανές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και την υποβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος.

Και ο κ. Κουβέλης ρωτούσε:

Πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί; Από ποιους φορείς και για ποιο λόγο πραγματοποιούνται και εάν το περιεχόμενο αυτών εμπεριέχει κινδύνους για τους κατοίκους και το περιβάλλον.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν επιστρέφει κατά τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ με όχημα την Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΕΚΙΕΑ).

Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει οριστικά στον Κουβέλη;

Α.Χ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ