κακλαμανης ζαρούλια

Ιδέα των ναζιστών να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή που εφάρμοσε ο Κακλαμάνης

Παρά το γεγονός ότι προεδρεύων της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης παρουσιάζει σαν δική του την ιδέα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κατσίφα, στην πραγματικότητα η έμπνευση ανήκει στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής – με τους οποίους φαίνεται ότι μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες.

Η Ελένη Ζαρούλια είχε πάρει το λόγο στη βουλή στις 29 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας τις γνωστές αβάσιμες πληροφορίες ότι ο Κατσίφας σκοτώθηκε επειδή ήθελε να κυματίζει η ελληνική σημαία.

Απαντώντας στην Ζαρουλια ο αντιπρόεδρος της βουλής είχε δηλώσει τότε ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση αλλά δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.

Τόσο ο Κακλαμάνης όσο και η Ζαρούλια δεν ανέφεραν ότι ο Κατσίφας ήταν οπλισμένος και πυροβόλησε αστυνομικούς σε κατοικημένη περιοχή αλλά έκαναν λόγο για “δολοφονία”.

Να θυμίσουμε ότι το 2008 ως δήμαρχος Αθηναίων ο Κακλαμάνης δεν ζητούσε να τηρείται ενός λεπτού σιγή για την εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά αντιθέτως διοργάνωνε φιέστες στο Σύνταγμα. Όταν μάλιστα διαδηλωτές θέλησαν να παρέμβουν στις εορταστικές του εκδηλώσεις τους συνέκρινε με τους δολοφόνους του Λαμπράκη.

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ