αγγελάκας social waste πιστιόλης πάτρα

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C, Social Waste και Κωνσταντής Πιστιόλης στην Πάτρα

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C, οι Social Waste και ο Κωσταντής Πιστιόλης θα μοιραστούν τη σκηνή για πρώτη φορά και θα μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι σε μουσικούς κόσμους τόσο διαφορετικούς μα και τόσο ίδιους, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C, μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις «Τρύπες» και έχει τελευταία στάση τον δίσκο «Έχω κέφια» που κυκλοφόρησαν το 2022.

Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα. Σήμερα κοντά στα σαράντα, και με την προσθήκη στην πορεία δύο ακόμη μελών, συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έμαθαν μικροί προσπαθώντας όπως λένε να το πάνε «λίγο πιο πέρα» από ‘κει που το παρέλαβαν. Η καινοτομία της μπάντας είναι ότι εισήγαγαν παραδοσιακά ελληνικά αλλά και όργανα του ευρύτερου μεσογειακού πολιτισμού χωρίς να αναπαράγουν «μουσειακά» παραδοσιακά μοτίβα, αλλά να συνθέτουν δικές τους μελωδίες και ρυθμούς συνδυάζοντάς τους με τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και τον δυναμισμό του χιπ-χοπ.

Ο Κωσταντής Πιστιόλης κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων και έχει
καταγράψει αρκετές συνεργασίες με διάφορες μπάντες. Κάνει όμως κι ο ίδιος τα δικά του πειράματα. Με ένα loop station και με συντροφιά μια μεγάλη γκάμα πνευστών, έγχορδων και κρουστών μουσικών οργάνων τα οποία παίζει ο ίδιος, όπως επίσης ο ίδιος κάνει και τα φωνητικά, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με περάσματα από τη Μικρά Ασία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Προπώληση: 15 ευρώ viva.gr,
και στα φυσικά σημεία: discover , joe records, γωνία του βιβλίου, πίξελ, Το θρανίο, Fifty Fifty
Το εισιτήριο είναι γενικής εισόδου και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου
Πόρτες 20.00
Έναρξη 21.00
Διοργάνωση: Mojo Live / Wild Rose Productions

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ