διάλεξη Χριστοφής Τουρκία AKP διακυβέρνηση σεμινάριο κράτος δίκαιο

Διάλεξη του Ν. Χριστοφή: «Η διακυβέρνηση του AKP, 2002-2022» — 28/6 στο Πάντειο

Το Σεμινάριο «Κράτος και δίκαιο στον 21ο αιώνα» του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου φιλοξενεί διάλεξη του αναπληρωτή καθηγητή Τουρκικής Ιστορίας και Πολιτικής στο πανεπιστήμιο Shaanxi, Νίκου Χριστοφή, με θέμα «Η διακυβέρνηση του AKP, 2002-2022: Κατακτώντας το Κράτος, υποτάσσοντας την κοινωνία». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, στις 19:00 στο αίθριο της βιβλιοθήκης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το Σεμινάριο «Κράτος και δίκαιο στον 21ο αιώνα» απευθύνεται στους φοιτητές νομικών και πολιτικών επιστημών, είτε προπτυχιακού είτε μεταπτυχιακού επιπέδου, στους πολιτικούς και νομικούς επιστήμονες αλλά και σε καθένα που έχει τέτοια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η επιστημονική αναζήτηση και συζήτηση σε καίρια θέματα θεωρίας του κράτους και του δικαίου, ευρύτερα, σε θέματα που βρίσκονται στο πεδίο όπου τέμνονται η νομική και η πολιτική επιστήμη.

Yπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Δημήτρης Καλτσώνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Σχολή Πολιτικών επιστημών, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ