οννεδ κούλας

Αν σε διώχνουν για σεξισμό και όχι φιλοναζισμό… υπάρχει πρόβλημα

Πολύ σωστή ήταν η απόφαση της ΟΝΝΕΔ να οδηγήσει στο πειθαρχικό και τελικά να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του διευθυντή Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χυδαία επίθεσή του στη Σία Αναγνωστοπούλου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Εμμανουήλ Κούλας είχε γράψει ότι «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “πουτάνα” του Νότου», σχολιάζοντας την απάντηση που είχε δώσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στον Ντάισελμπλουμ.

Το πρόβλημα είναι ότι ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης είχε πει και άλλα πολλά – και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια – τα οποία δεν φάνηκε να ενοχλούν το κόμμα των Άριστων.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις είχε στηρίξει τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και το δικαίωμά της να εκφράζεται ελεύθερα επικαλούμενος την γνωστή (ψεύτικη) ρήση του Βολταίρου.

Σε άλλες περιπτώσεις εξίσωνε τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας, που εικάζεται ότι δολοφονήθηκαν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.

Αυτά φυσικά δεν ενόχλησαν ποτέ τους άριστους της ΝΔ που τον κρατούσαν στη θέση του. Γιατί αυτές είναι οι βασικές θέσεις του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, του μιντιακού κατεστημένου που εξέθρεψε τη Χρυσή Αυγή αλλά και των απανταχού «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες» φιλελεύθερων πολιτικών της χώρας.

Σωστή λοιπόν, ξαναλέμε, η κριτική για σεξισμό αλλά μια παράταξη που διώκει τους φασίστες για σεξισμό και όχι για… φασισμό, έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

Α.Χ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ