Και ο «βασιλιάς» υπέρ του ΝΑΙ

Όσοι πίστευαν ότι η εκστρατεία υπέρ του ΝΑΙ θα αρκούνταν στον Μητσοτάκη της Αποστασίας, τον Βορίδη του δικτάτορα Παπαδόπουλου και άλλες αντιδημοκρατικές δυνάμεις, διαψεύδονται για άλλη μια φορά.

Η πρώην βασιλική οικογένεια, που έχασε το προηγούμενο δημοψήφισμα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ταπεινωμένη τη χώρα, επιστρέφει για να προσφέρει τη στήριξή της στο ΝΑΙ.

Όπως διαβάζουμε στο Ποντίκι «ο γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, του ανθρώπου που ο Ελληνικός λαός έστειλε μια και καλή στην άκρη της ιστορίας, με ένα δημοψήφισμα, αποφάσισε, από τα ανάκτορα της συζύγου του Μαρί- Σαντάλ, να πάρει θέση για το δημοψήφισμα.
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, με την «τεράστια εμπειρία» του στα πολιτικά δρώμενα, σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο CNBC, τάχθηκε υπέρ ενός ΝΑΙ και δήλωσε: ««φοβάμαι ότι το ΟΧΙ δεν θα μας επιτρέψει να διαπραγματευτούμε»
Ο εγγονός της Φρειδερίκης, πρίγκιπας στο επάγγελμα, με το απόσταγμα της πολυετούς πολιτικής του σοφίας, γνωρίζει από διχασμούς και για τον λόγο αυτό είπε ότι: «πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα του έθνους, καθώς το δημοψήφισμα μπορεί να διαιρέσει τους πολίτες.»

 

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ