ζαραλίκος

ZaraleaksTV: Ποιος χ€ζει Πρωθυπουργούς;;

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μας ρωτάει ποιος πιστεύουμε ότι είναι ο σημαντικότερος Υπουργός στην Ευρώπη, αν όχι στον πλανήτη.

Μας μιλάει για την ταξική συνείδηση των εφοπλιστών που δεν λογαριάζουν από Πρωθυπουργούς, ενώ μας παρουσιάζει αποκλειστικό απόσπασμα από την τηλεφωνική συνομιλία του σημαντικότερου Υπουργού με γνωστό εφοπλιστή. Μας ξεκαθαρίζει, όπως μας επιβεβαίωσε και ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., ότι το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα μας πια αποτελεί παρελθόν. Μας λέει διάφορες ιστορίες με πρωταγωνιστές αστυνομικούς που η ευστροφία τους θα αποτελέσει τον φόβο και τον τρόμο της Greek Mafia, ενώ εξαίρει και τον ρόλο της ΕΥΠ που συνδράμει στην πτώση των τιμών των αεροπορικών εταιρειών. Τέλος, κατηγορεί τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να εκθέσει το άριστο έργο της Πολιτικής Προστασίας και αναρωτιέται αν όλοι αυτοί οι 90χρονοι που καίνε ξερόκλαδα είναι εν τέλει μεγάλοι επενδυτές.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και, αν το YouTube σας βγάζει εμπόδια, να ξέρετε πως υπάρχει πάντα η λύση του zaralikos.gr.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ