κολομβία, ελληνική σημαία

ZaraleaksTV: Κολομβία γίναμε!!!

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος χαίρεται ιδιαίτερα που έχουμε γίνει Κολομβία μιας και μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τίποτα, καιρός ήταν να γίνουμε κι εμείς κάτι.

Μας ενημερώνει για την παραλαβή των self tests που μας ήρθαν σαν πιάτα σε μπουζούκια και γαρύφαλλα σε πανέρια, αλλά και για τα αποτελέσματα που βγάζουν, που είναι σαν οφσάιντ σε ποδοσφαιρικό αγώνα για να κριθεί ποιος μαθητής θα πάει τη Δευτέρα σχολείο. Μας μιλάει και για τις παραλαβές κάτι λεωφορείων τα οποία ευτυχώς θα επιστρέψουμε μιας και δεν τα χρειαζόμαστε μετά, όπως ακριβώς και τις ΜΕΘ, ενώ αναφέρει την παράξενη στάση μεγαλοδημοσιογράφων και πολιτικής ηγεσίας σε γνωστή δολοφονία, εντοπίζοντας μάλιστα και την προτίμηση του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. για τα στοιχήματα. Τέλος τάσσεται υπέρ της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού προτείνοντας ωστόσο την εφαρμογή του νόμου και σε Βενεζουελάνους, Κολομβιανούς και Φιλιππινέζους, μιας και οι εκλογές μας θα έπρεπε να αποτελούν ένα παγκόσμιο γεγονός.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και, αν το YouTube σας βγάζει εμπόδια, να ξέρετε πως υπάρχει πάντα η λύση του zaralikos.gr.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ