φίλτρα, αέρας

ZaraleaksTV: Αναπνεύστε ελεύθερα!

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανακοινώνει την έναρξη των παραστάσεών του στις 20, 23 και 30 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Μας ενημερώνει για την αναγκαιότητα απόδρασης του ίδιου και των 1.500 εργαζόμενων του καναλιού στα βουνά για να βλαχέψουν σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να τους ξεβλαχέψει και μας εξηγεί ότι οι φιλεύσπλαχνες τράπεζες θα φροντίσουν να κάνουν εξώσεις μέσα στο καλοκαίρι που κάνει ζέστη για να μπορεί ο κόσμος να κοιμάται έξω στο πάρκο. Μας εξηγεί πως οι νεο-άστεγοι που θα γεμίσουν την Αθήνα στα πρότυπα των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων θα επωφεληθούν από τα φίλτρα αέρα στην Ομόνοια, ενώ κατακρίνει και την παράλογη εγκληματοφοβία μας μιας και οι μαφιόζοι ξέρουν σημάδι. Τέλος, θυμάται την πρόσφατη υπόθεση διευθυντή θεάτρου και τον πεντακάθαρο υπολογιστή του, ενώ μας καλεί και στην απεργία της Πέμπτης ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV, εγγραφείτε στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου και στηρίξτε με τους διαθέσιμους τρόπους.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ