ηλίας μίχος κολωνός 12χρονη παιδεραστία

Υπόθεση Μίχου: Άγνωστος εισέβαλε με μαχαίρι στο σπίτι που διαμένει το 12χρονο θύμα

Πηγή: omniatv

Άλλη μία επίθεση καταγράφηκε σήμερα εναντίον της 12χρονης, καθώς ένας άγνωστος εισέβαλε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι που διαμένει και την τραυμάτισε, ενώ έχει προηγηθεί εκφοβιστική κίνηση από άγνωστο άτομο στον μικρότερο αδελφό της. Και όλα αυτά λίγο καιρό αφού τα δύο παιδιά είχαν βιώσει επίθεση με πέτρα στο τζάμι του σπιτιού την ώρα που βρίσκονταν μέσα.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της 12χρονης

Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι

Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

Οι πληρεξούσιες δικηγόροι

Ασπασία Ταραχοπούλου
Αντωνία Λεγάκη


Οι πολλαπλοί εκφοβισμοί του 12χρονου κοριτσιού, θύματος κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης (trafficking), έρχονται μετά από την κίνηση της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου να δημοσιοποιήσει από το βήμα της Βουλής την διεύθυνση στην οποία κατοικεί η 12χρονη, και ενώ έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας οι συνδέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην υπόθεση του Ηλία Μίχου και στις υποθέσεις της Greek Police Mafia και του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου της Ηλιούπολης.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ